Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Silvia Radu: Am să vă fac un anunț important

© Sputnik / Miroslav RotariSilvia Radu
Silvia Radu - Sputnik Moldova
Abonare
Silvia Radu: Am să vă fac un anunț important. Ce a declarat astăzi edilul la ședința Primăriei Chișinău.

CHIȘINĂU, 12 feb – Sputnik. Primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a încheiat astăzi ședința direcțiilor Primăriei Chișinău cu un anunț important. 

”Am să vă fac un anunț important”, a declarat Radu în încheierea întrunirii. 

Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Silvia Radu a început să-și formeze echipa cu care va conduce Chișinăul

Anunțul edilului s-a referit la o vizită pe care o va întreprinde începând cu ziua de marți, 13 februarie, în municipiul București, România. Silvia Radu a declarat că această vizită o va efectua la invitația personală a primarului Capitalei României, Gabriela Firea.

”Vom avea discuții pe mai multe subiecte. Sunt sigură că vom găsi puncte de tangență pentru a desfășura un program de colaborare mai vast decât până acum”, a declarat primarul interimar.

Silvia Radu susține că va încerca să identifice cu omologul său de la București proiecte comune în domeniul educației, sănătății, urbanismului.

”Sper că vom trece de la declarații și fotografii la fapte concrete”, a declarat Silvia Radu.

Primarul interimar din Chișinău a mai comunicat că, la București, va purta o discuție și cu noul ministru al Educației din Guvernul Dăncilă, George Ivașcu.

Joi, 15 februarie, Silvia Radu va reveni la Chișinău. 

Fluxul de știri
0