Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bilanțul tragic din acest week-end: Instalațiile de gaze defecte au făcut victime

© Sputnik / Евгений ПанасенкоAragaz
Aragaz - Sputnik Moldova
Abonare
O persoană a murit, iar alta a ajuns la spital cu arsuri grave.

CHIȘINĂU, 12 feb — Sputnik. O bătrână din orașul Taraclia a murit, iar un tânăr din raionul Criuleni a ajuns la spital cu arsuri din cauza unor instalații de gaze defecte.

O femeia de 72 de ani din orașul Taraclia a conectat soba din casă la o instalație alimentată cu gaz natural, care s-a dovedit a fi defectă. Bătrâna a fost găsită moartă în propria locuință de rude și vecini. Victima s-ar fi intoxicat cu gazele emanate în încăpere. Toate circumstanțele și cauza producerii tragediei vor fi stabilite oamenii legii.

Un alt caz în care a avut de suferit un tânăr de 24 de ani a avut loc ieri în localitatea Boșcana, raionul Criuleni. În momentul în care victima a încercat să aprindă aragazul — s-a produs o deflagrație, iar bărbatul a primit arsuri de gradul trei. Tânărul a fost internat de urgență în spitalul raional. 

Potrivit datelor IGSU, pe parcursul ultimelor 24 de ore echipele de salvatori și pompieri au fost solicitați în 11 situații de risc.

Fluxul de știri
0