Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vrancea nu se linişteşte: Încă un cutremur în apropiere de Moldova

© AP PhotoСейсмограф
Сейсмограф - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Seria seismelor care se produc în judeţul Buzău a fost continuată duminică de un cutremur însemnat

CHIȘINĂU, 11 feb — Sputnik. Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe Richter a fost înregistrat astăzi de Institutul Naţional pentru Fizica Pământului în judeţul Buzău, România. Seismul a avut loc la ora 01:56, fiind localizat la adâncimea de 127.6 kilometri.

Pe 4 februarie a fost înregistrat un cutremur cu magnitudinea de 3,9 grade pe Richter a fost înregistrat de Institutul Naţional pentru Fizica Pământului la fel în judeţul Buzău, România. Seismul a avut loc la ora 15:15, fiind localizat la adâncimea de 140,8 kilometri.

View of a seismograph. (File) - Sputnik Moldova
(VIDEO) Cutremur înspăimântător în Taiwan. Imagini șocante

cu o zi mai înainte, au mai fost înregistrate două cutremure de adâncime. Primul a fost de o intensitate mai mare, 3,4 grade, și s-a produs la ora 03:00, la adâncimea de 124.4km. Al doilea a avut magnitudinea de 2,6 grade și s-a produs la ora 08:50, la adâncimea de 95.7km.

Menţionăm că în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, au fost înregistrate mai multe cutremure în ultima perioadă, inclusiv însemnate. Astfel, pe 28 ianuarie, aici au avut loc două cutremure — unul de 3,3 grade pe Richter, iar altul a avut o intensitate de 2,7. Pe 27 ianuarie a fost înregistrat un cutremur cu magnitudine mai mare, de 3,5 grade, la o adâncime de 91,2 kilometri. Alte două cutremure s-au produs pe 26 ianuarie, de 3 și, respectiv, 3,1 grade pe Richter.

 

Fluxul de știri
0