Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a transmis condoleanțe familiilor victimelor catastrofei aviatice

© Sputnik / Vitaliy Ankov / Accesați arhiva multimediaAn-148
An-148 - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin a transmis condoleanțe familiilor victimelor catastrofei aviatice care a avut loc în regiunea Moscovei.

CHIȘINĂU, 11 feb — Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a transmis condoleanțe tuturor celor care și-au pierdut rudele în urma catastrofei aviatice din regiunea Moscovei, informează pagina oficial a Kremlinului.

Totodată, președintele rus a dispus crearea unei comisii care să stabilească toate circumstanțele producerii catastrofei aviatice.

Potrivit ultimelor date, căpitanul aeronavei An-148, Valerii Gubanov, era un aviator cu o vastă experiență, el având la activ peste 5 mii de ore de zbor, informează RIA Novosti.

Pe internet au apărut imagini video de la locul căderii avionului An-148. Ministerul rus pentru Situații Excepționale a confirmat știrile anterioare cu privire la colapsul unei aeronave de pasageri în raionul Ramenskoe, regiunea Moscova.

Totodată, pe rețeaua de socializare Instagram au fost publicate imagini video de pe aeroportul Orsk unde urma să aterizeze avionul. Medicii acordă asistență psihologică rudelor victimelor catastrofei aviatice.

 

 

Duminică, în apropiere de localitatea Stepanovskoe a căzut avionul An-148 care efectua cursa 703 din Domodedovo spre Orsk. La locul catastrofei s-au deplasat imediat echipe medicale și de reacție rapidă".

Aparatul de zbor a dispărut de pe radare peste 2 minute după decolare.

La bordul lui se afalau 71 de pasageri, inclusiv un copil, și 5 membri ai echipajului.

 

 

Fluxul de știri
0