Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dodon i-a transmis condoleanţe lui Putin, după catastrofa aviatică din Rusia

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Игорь Додон наградил группу Sunstroke Project
Президент Игорь Додон наградил группу Sunstroke Project - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon i-a transmis condoleanțe lui Vladimir Putin după catastrofa aviatică de duminică din regiunea Moscovei, care a curmat zeci de vieți omenești

CHIȘINĂU, 11 feb — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis omologului său rus, Vladimir Putin, un mesaj de condoleanțe în legătură cu catastrofa aviatică care a avut loc duminică în regiunea Moscovei.

”Sunt profund marcat de vestea tragică despre prăbușirea avionului AN-148 în regiunea Moscovei unde zeci de oameni și-au pierdut viața. Din numele meu și al poporului Republicii Moldova țin să exprim întreaga noastră compasiune întregului popor rus și Vă rog să transmiteţi familiilor şi rudelor celor care au avut de suferit sincerele noastre condoleanţe”, este scris îm mesajul transmis de Igor Dodon.

Președintele rus a transmis condoleanțe familiilor victimelor catastrofei și a dispus crearea unei comisii care să stabilească toate circumstanțele producerii catastrofei aviatice.Duminică, în apropiere de localitatea Stepanovskoe a căzut avionul An-148 care efectua cursa 703 din Domodedovo spre Orsk. La locul catastrofei s-au deplasat imediat echipe medicale și de reacție rapidă".

Aparatul de zbor a dispărut de pe radare peste 2 minute după decolare.

Fluxul de știri
0