Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Soros are un duşman în România: „Partidul generalilor"

© Facebook / Ninel PaieNinel Peia și generalul Mircea Chelaru
Ninel Peia și generalul Mircea Chelaru - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul formaţiunii, Ninel Peia, a vorbit, exclusiv pentru Sputnik, despre cine se află în spatele partidului. Demnitarii români, „sub lupă"

BUCUREŞTI, 10 feb — Sputnik, Georgiana Arsene. Începând de acum, proiectul militaro-politic Departamentul Zero are şi propriul partid, informează national.ro.

Este vorba despre Neamul Românesc, care a fost înscris la Tribunalul Bucureşti acum 2 zile, adică în data de 7 februarie 2018.

Conducerea este formată din fostul deputat Ninel Peia, ca preşedinte, iar generalii Mircea Chelaru şi Nicolae Rotaru ocupă funcţia de vicepreşedinţi.

Funcţia de secretar este ocupată tot de un general, în persoana lui Constantin Onişor.

Hungarian Prime Minister Viktor Orban speaks during his state-of-the-nation address in Budapest, Hungary, February 10, 2017. Among world leaders, Orban is known as one of Soros' most outspoken critics. - Sputnik Moldova
Orban: Rețeaua "Soros" din Bruxelles creează o "Europă a populației mixte"

Noua formaţiune politică se declară duşman înverşunat al prezenţei „societăţii civile" a lui George Soros în România, deci se întrevăd perioade destul de interesante. Şi spun asta referindu-mă la scenariul unei confruntări între naţionaliştii români şi oengiştii progresişti.

Noul partid, despre care se spune că ar avea în spate „Departamentul zero", format din militari rezervişti sau în activitate, intenţionează să facă publice listele cu toţi înalţii funcţionari şi demnitari ai statului nostru care, sub o formă sau alta se află pe „statul de plată" al miliardarului George Soros.

Despre această listă, Ninel Peia, preşedintele partidului, a declarat, contactat de Sputnik, că „va fi publicată integral la momentul potrivit".

De asemenea, acesta a explicat cine se află în spatele formaţiunii politice pe care o conduce.

„Ofiţeri pensionari din toate structurile de securitate şi armată. Care s-au săturat de „corectitudinea politică" promovată de ideologia progresistă", a declarat Ninel Peia.

Fluxul de știri
0