Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Ce reprezintă o înfrângere pentru luptătorii Voievod

© SputnikNicolae Pascaru
Nicolae Pascaru - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Federației Voievod, Nicolae Pascaru, consideră că orice înfrângere pentru un luptător reprezintă o experiență fără de care performanțele nu pot fi atinse.
Ce reprezintă o înfrângere pentru luptătorii Voievod

Orice competiție este o experiență pentru un luptător, indiferent de rezultatul sau medalia obținută. O spune președintele Federației Voievod, Nicolae Pascaru, care este convins că până și înfrângerile sunt benefice pentru sportivi.

„Desigur că orice înfrângere este o barieră, atât pentru luptător, cât și pentru antrenor. Se spune că fiecare înfrângere poate duce la o victorie, la fel cum și fiecare victorie poate duce la o înfrângere. Poate fi o experiență. Cert este că orice sportiv bun va trece prin înfrângeri. Adevăratul talent apare atunci când ai mai multă experiență. De aceea, noi organizăm diferite competiții la nivel național", a declarat președintele Federației Voievod, Nicolae Pascaru, pentru Sputnik Moldova.

Nicolae Pascaru are și un sfat pentru cei care vor să atungă succesul: „Întotdeauna le spun discipolilor mei că nu trebuie să lase mâinile în jos, fiecare înfrângere ne oferă posibilitatea să ajungem la victorie”.

Fluxul de știri
0