Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atenție șoferi. Sâmbătă va fi oprită circulația pe o stradă din Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariОбщественный транспорт
Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Abonare
Sâmbătă, pe o stradă din Capitală, circulația va fi sistată, între orele 07:00 - 16:00, în legătură cu executarea lucrărilor de defrişare şi curăţare sanitară a arborilor.

CHIȘINĂU, 9 feb – Sputnik. Traficul rutier pe strada Sfântul Gheorghe din Chișinău, în perimetrul străzilor Alexandru Hâjdeu — Alexandru cel Bun, va fi suspendat sâmbătă, 10 februarie. 

Автомобильная пробка - Sputnik Moldova
Trafic sistat pe mai multe străzi din Capitală, până la sfârșitul anului

Circulația va fi sistată, între orele 07:00 — 16:00, în legătură cu executarea lucrărilor de defrişare şi curăţare sanitară a arborilor.

Serviciile municipale de profil vor defrişa şi curăţa arborii care se află într-o stare fitosanitară nesatisfăcătoare, au ramurile uscate şi cu procese de putrefacţie la tulpină sau prezintă pericol real pentru oameni.

Lucrările de defrişare şi curăţare a copacilor uscaţi, dar şi înlocuirea lor cu puieţi de talie înaltă, vor continua pe întreaga perioadă a repaosului vegetativ, adică până în luna aprilie.

Fluxul de știri
0