Revoluție pe piața auto: Automobilele electrice în Moldova și în lume

© AFP 2024 / Fabrice CoffriniЭлектрокар Toyota i-TRIL на Женевском автосалоне
Электрокар Toyota i-TRIL на Женевском автосалоне - Sputnik Moldova
Abonare
Luni, 12 februarie, ora 12:00, la centrul de presă Sputnik Moldova, va avea loc o videoconferință Chișinău – Kiev – Minsk – Tallinn – Bișkek cu tema: „Revoluție pe piața auto: automobilele electrice în Moldova și în lume”.

Cele mai mari companii din lume de automobile vor începe din 2019 să producă în masă automobile electrice. Cum se va schimba în anii următori piața auto la nivel mondial și autohton? Cât de curând automobilele electrice le vor înlocui pe cele tradiționale cu motoare cu ardere internă? Toate acestea, dar și alte chestiuni vor constitui subiectul discuției specialiștilor din țările CSI și UE.

Vor participa:

La Chișinău:

— Nicolai NEKRASOV, director de salon auto

La Kiev:

— Oleg NAZARENKO, director general al Asociației importatorilor de automobile și dilerilor din Ucraina

La Minsk:

— Vladimir NISTIUK, director executiv al Asociației „Energetica regenerabilă", doctor în filozofie, specialist în domeniul tehnologiilor informaționale

La Tallinn:

— Ermo KONTSON, președintele consiliului firmei de prestare a serviciilor de taximetrie cu mașini electrice

La Bișkek:

— Arsen RÎSPEKOV, director adjunct al Agenției de stat pentru protecția mediului și gospodăriei silvice de pe lângă guvernul Kârgâzstanului

Acreditare:

E-mail: presscentre@sputnik.md
Tel.: 079900003.

Videoconferința se va desfășura la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova pe adresa: bd. Ștefan cel Mare, 202, et. 4.

 

 

 

Fluxul de știri
0