Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Coșmar pe drumuri în nordul țării. Năpasta vine spre Capitală. Poliția este în alertă

© Facebook / INPZăpadă pe carosabil în nordul ţării
Zăpadă pe carosabil în nordul ţării - Sputnik Moldova
Abonare
Din cauza înrăutățirii vremii, oamenii legii îi atenționează pe șoferii moldoveni să fie prudenți și să respecte Regulamentul Circulației Rutiere

CHIȘINĂU, 8 feb — Sputnik. Zăpada a acoperit mai multe drumuri din nordul țării. Inspectoratul Național de Patrulare atenționează conducătorii auto să respecte Regulamentul Circulației Rutiere pentru a evita producerea accidentelor rutiere.

Oamenii legii au mai anunțat că echipajele de patrulare sunt gata să intervină pentru a acorda ajutor șoferilor și cetățenilor aflaţi în dificultate.

Amintim că meteorologii au emis o avertizare cod galben de schimbare bruscă a vremii pe 8 februarie, fiind așteptate precipitații puternice în toată țara.

Înrăutățirea vremii este determinată de deplasarea unui ciclon sudic în apropierea teritoriului țării. Astfel, astăzi, pe arii extinse vor cădea precipitații puternice (15-20 l/m2), sub formă de ploaie și lapoviță.

Se vor semnala depuneri de lapoviță pe fire și crengi. Vântul din Est se va intensifica în rafale de până la 15-20 m/s.

Fluxul de știri
0