Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(VIDEO) Vlăjgani din provincie, la jefuit domnișoare în Capitală

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaReținere
Reținere - Sputnik Moldova
Abonare
Nu este pentru prima dată când tineri din raioanele țării vin la Capitală, doar că nu în căutarea unui loc de muncă, ci la furat și jefuit. Ultimul caz din această serie este chiar revoltător: noaptea, trei vlăjgani au tăbărât pe o domnișoară și au jefuit-o.

casă de schimb valutar lei - Sputnik Moldova
Șapte sfaturi de la foști hoți despre cum să-ți ferești casa de jaf
CHIȘINĂU, 5 feb — Sputnik. Poliția Capitalei i-a identificat și reţinut pe trei tineri care sunt bănuiți că ar fi jefuit o domnișoară de 21 de ani, în timp ce aceasta se deplasa pe strada N. Testimiţeanu din Chișinău.

Victima a alertat poliţia anunțând că a fost deposedată de portmoneul cu bani — 1 200 de lei, acte personale şi telefonul de model,,Iphone".

Cei trei suspecţi cu vîrstele cuprinse între 20 şi 23 de ani s-au dovedit a fi originari din raioanele Hânceşti şi Orhei.

Conform legislației penale bănuiții riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani. Bunurile sustrase urmează a fi ridicate şi returnate victimei.

Fluxul de știri
0