Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

(VIDEO) Doar la ruși: Ce fac locuitorii orașului Surgut la -37 de grade Celsius

© Sputnik / Jurij Shestopalov / Accesați arhiva multimediaАномальные морозы в Югре
Аномальные морозы в Югре - Sputnik Moldova
Abonare
De ce rușii se tem atât de mult de încălzirea globală? Dacă priviți înregistrarea video de mai jos veți găsi răspunsul la această întrebare

CHIȘINĂU, 5 feb — Sputnik. Iată cum se distrează locuitorii orașului Surgut (Federația Rusă) la —37 de grade Celsius — acesta este titlul unei postări pe Facebook care a acumulat mai bine de un milion și 200 de mii de vizualizări, deși a fost încărcată abia în data de 1 februarie.

Filmul, care a fost postat pe grupul Made in Russia, surprinde un grup numeros de bărbați și femei din Surgut care se distrează în costume de baie pe malul râuli Obi, la —37 de grade Celsius, de parcă ar fi la mare, la plajă, în toiul verii.

Alte comentarii sunt de prisos.

Menționăm că Surgut este un oraș din Rusia, situat în Siberia Occidentală, străbătut de Râul Obi. Localitatea are o populație de aproximativ 300 000 de locuitori și face parte din Districtul Autonom Hantia-Mansia. Orașul a fost fondat în anul 1594, la cererea țarului Feodor I, fiind unul dintre cele mai vechi orașe din Siberia.

Fluxul de știri
0