Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Grav accident feroviar: Două trenuri s-au ciocnit în SUA

© AFP 2024 / JEWEL SAMAD / FILERescuers gather around a derailed carriage of an Amtrak train in Philadelphia, Pennsylvania, on May 13, 2015 file photo
Rescuers gather around a derailed carriage of an Amtrak train in Philadelphia, Pennsylvania, on May 13, 2015 file photo - Sputnik Moldova
Abonare
Două trenuri s-au ciocnit pe segmentul de cale ferată dintre New York și Miami, sunt victime

CHIŞINĂU, 4 feb — Sputnik. Un tren de pasageri care transporta 147 de persoane s-a ciocnit cu un tren marfar în Carolina de Sud, potrivit mass-media americane. Serviciile de urgență se află la fața locului.

Trenul Amtrak, care circula între New York și Miami, avea la bord 139 de pasageri și opt membri ai echipajului, potrivit RT, care citează NBC.

Potrivit primelor informații, în trenul de călători sunt mulţi răniți, dar nu este clar deocamdată numărul acestora.

Accidentul a avut loc în Lexington, Carolina de Sud, iar șeriful departamentului Lexington County a declarat pe Twitter că cel puțin unul dintre trenuri a deraiat.

Trenul de pasageri face parte din "Silver Service" al Amtrak, o linie de noapte care leagă New York-ul și Miami, cu numeroase opriri de-a lungul drumului.

Fluxul de știri
0