Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă o tragedie la Coşniţa: O tânără şi-apus capăt zilelor

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
După ce ieri un şofer beat a curmat viaţa unui poliţist de patrulare din satul Coşniţa, vestea sinuciderii unei tinere de dor 18 ani a căzut ca un trăsnet peste săteni. Unii au afirmat că aceasta ar fi fost iubit şoferului ucigaş

CHIŞINĂU, 4 feb — Sputnik. Președintelui raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, a scris despre acest caz cumplit pe pagina sa de Facebook. Tragedia a avut loc aseară, când toată lumea din localitate mai era bulversată de moartea tânărului poliţist Constantin Meleca.

"A doua viață de tânăr pierdută la Coșnița intr-o zi… Ce faceți Voi, dragi copii? De ce aduceți atâta durere?", a scris Policinschi.

Tânăra avea 18 ani şi se pare că era singură în momentul producerii tragediei. Cel puţin asta au spus unii dintre cei care au comentat la postarea preşedintelui raionului Dubăsari. „Era singură acasă şi nu a avut cine să o susţină", a scris o rudă a fetei.

Inspectoratul Național de Patrulare - Sputnik Moldova
Accidente
Tragedie pe şosele: Un poliţist a fost lovit mortal de un şofer cu BMW

Unii au afirmat că tânăra ar fi fost într-o relaţie cu şoferul de 21 de ani care l-a lovit mortal pe inspectorul de patrulare, aflându-se în stare de ebrietate la volanul unui BMW. Respectivul conducător auto este şi el din Coşniţa, Dubăsari.

Cei care au cunoscut-o însă pe fată au scris că aceasta nu era prietena tânărului care a provocat accidentul mortal.

Amintim că Polițistul Constantin Meleca, în vârstă de 28 de ani, a fost lovit sâmbătă de un BMW, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani, în stare de ebrietate. Bărbatul a decedat pe loc din cauza traumatismelor extrem de grave.

Fluxul de știri
0