Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Buzova, împreună cu „cel mai frumos criminal" din lume: Vezi ce au făcut

© Sputnik / Евгений Одиноков / Accesați arhiva multimediaЦеремония вручения VII русской музыкальной премии телеканала "RU.TV"
Церемония вручения VII русской музыкальной премии телеканала RU.TV - Sputnik Moldova
Abonare
Americanul a devenit cunoscut acum câţiva ani după ce a fost reținut de poliție

CHIȘINĂU, 4 feb — Sputnik. „Cel mai frumos criminal din lume", Jeremy Meeks, a ajuns la Moscova pentru a participa la filmarea clipului video WI-FI al prezentatoarei de televiziune Olga Buzova. În timpul liber, acesta a făcut o plimbare prin centrul capitalei ruse, publicând pe contul său de Instagram o fotografie din Piața Roșie. El a menționat că Rusia este o țară foarte frumoasă, iar frumusețea Moscovei este fascinantă.

La rândul său, Olga Buzova a postat şi ea pe Instagram o înregistrare video în care apare alături de Jeremy Meeks. Aparent, acesta a fost făcut înainte de filmările pentru videoclip.

Buzova îl califică însă pe american drept cel mai mare „badboy" din lume. Jeremy Meeks a devenit cunoscut în anul 2014, după ce poza lui pentru dosarul penal a fost postată pe contul de Facebook al secţiei de politie din orașul Stockton. Aceasta a acumulat deja 100 de mii de Like-uri, bărbatul fiind supranumit „cel mai frumos criminal din lume". Americanul ar fi fost reţinut pentru posesie de arma şi implicarea intr-o gaşcă periculoasă. Până a fi eliberat, Meeks a primit mai multe contracte ca model, astfel că viaţa lui s-a schimbat radical.

Fluxul de știri
0