Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Adevărul despre PR și publicitate. Cum alegem un produs de calitate

Abonare
Companiile de publicitate sunt plătite pentru a promova produse diferite, unele de calitate înaltă, altele de o calitate îndoielnică. Noi, consumatorii, trebuie să știm cum să facem diferența.

De multe ori, fiind entuziasmați de publicitatea făcută unui produs suntem tentați să-l achiziționăm. Nu întotdeauna însă un spot publicitar remarcabil promovează și un produs bun. Astfel că putem fi dezamăgiți de bunul achiziționat.

Persoana care vrea să-și promoveze produsul prin intermediul publicității stradale sau la TV și radio este obligată să probeze exactitatea informaţiilor, indicaţiilor sau descrierilor din anunţul publicitar, iar la solicitarea autorităţilor publice, să furnizeze documentele care să probeze acest lucru. Sunt respectate aceste norme în Republica Moldova? Cât de des suntem mințiți prin intermediul publicității? Răspunsurile la aceste întrebări, dar și alte curiozități din culisele industriei publicitare aflați din interviul realizat de jurnalista Tatiana Cebotari cu expertul în PR și publicitate, Valentina Andronic.

Fluxul de știri
0