Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă oribilă la Bălţi: Femeie, ucisă cu o cruzime greu de imaginat

Abonare
Cadavrul mutilat a fost descoperit în toaleta din curte chiar de mama victimei

CHIŞINĂU, 3 feb — Sputnik. O femeie din Bălţi a trăit clipe de groază atunci când şi-a găsit fiica de 45 de ani moartă în toaleta din curtea casei. Aceasta zăcea într-o baltă de sânge, fiind înjunghiată de mai multe ori în regiunea pieptului și a gâtului, potrivit protv.md.

Убийство - Sputnik Moldova
Societate
Crimă odioasă la Drochia: o femeie înjunghiată mortal de concubin

Cruzimea cu care a fost ucisă femeia întrece orice scenariu de film de groază. Principalul suspect este fostul concubin al victimei, un cetăţean rus de origine caucaziană, care a fost reţinut de poliţie în timp ce ar fi încercat să părăsească ţara.

Mama victimei s-a alertat atunci când fiica ei a ieşit din casă şi nu s-a mai întors nici după mai bine de o oră. Ea a găsit-o fără suflare, în toaleta din curte, cu mai multe răni de cuţit pe corp.

Mama victimei le-a povestit poliţiştilor că aceasta a revenit acum câteva luni acasă, după ce a muncit timp de mai mulţi ani în Rusia. Ea ar fi decis să se despartă de fostul concubin, care ar fi ameninţat-o însă că va veni în Moldova şi o va omorî.

Fluxul de știri
0