Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Când și unde se vor întâlni Putin și Macron

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaОфициальный визит президента РФ В. Путина в Париж
Официальный визит президента РФ В. Путина в Париж - Sputnik Moldova
Abonare
Următoarea întrevedere între Macron și Putin ar putea avea loc în luna mai, în cadrul Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg

CHIȘINĂu, 2 feb — Sputnik. Președintele Franței, Emmanuel Macron, va participa în luna mai la Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg. El ar putea să întreprindă însă și o vizită la Moscova. Întâlnirea președintelui francez cu liderul rus ar putea avea loc în luna mai, în capitala rusă sau la Sankt Petersburg, a comunicat pentru agenția RIA Novosti ambasadorul Franței la Moscova, Sylvie-Agnès Bermann.

„În timpul deplasării la Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg președintele Macron ar putea întreprinde o vizită la Moscova. Întâlnirea bilaterală ar putea avea loc atât la Moscova, cât și la Sankt Petersburg”, a anunțat diplomatul francez.

Anterior, ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a anunțat că Macron a acceptat invitația de a vizita Federația Rusă pentru a participa la lucrările Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg.

Fluxul de știri
0