Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polițiștii l-au tras pe dreapta, iar ceea ce au descoperit i-a lăsat muți

© Sputnik / Vladimir PolusatovPoliție
Poliție - Sputnik Moldova
Abonare
Un conducător auto a fost oprit în satul Biliceni Vechi, raionul Sângerei, în cadrul unei operațiuni desfășurate de polițiști.

CHIȘINĂU, 2 feb — Sputnik. Un șofer conducea cu 137 de kilometri la oră, într-o zonă unde limita de viteză era de doar 70 de kilometri.

Inspectorii de patrulare l-au oprit pe acesta în satul Biliceni Vechi, raionul Sângerei, în cadrul unei operațiuni de depistare a conducătorii auto care se deplasează cu viteză excesivă. Polițiștii au constatat cu uimire că șoferul vitezoman nici măcar nu avea permis de conducere.

Inspectoratul Național de Patrulare - Sputnik Moldova
Poliția, pe urmele vitezomanilor. Noua operațiune „Viteza"

Mai mult decât atât, la verificare, polițiștii au stabilit că șoferul de 27 de ani nu este la prima abatere. În ultimele opt luni, acesta a comis mai multe încălcări ale Regulamentului circulației rutiere, între care conducerea mijlocului de transport în stare avansată de ebrietate, ignorarea culorii roșii a semaforului și parcare neregulamentară.

Amintim că, în perioada 27 ianuarie — 11 februarie, angajații Inspectoratului Național de Patrulare desfășoară o nouă operațiune — „Viteza", pentru a-i depista pe cei care depășesc limita de viteză.

Această acțiunea de amploare a fost demarată din cauza numărului mare de accidente rutiere cauzate de excesul de viteză, înregistrate în ultima perioadă, soldate cu morți.

Fluxul de știri
0