Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(FOTO) Ghinionul unor hoți din Dondușeni, care au dat de belea la Râșcani

© Sputnik / Vladimir PolusatovPoliție
Poliție - Sputnik Moldova
Abonare
Hoții aveau un comportament neadecvat, fiind cel mai probabil sub influența substanțelor psihotrope.

CHIȘINĂU, 2 feb — Sputnik. Polițiștii de frontieră au reținut doi tineri care au furat o mașină din gospodăria unui locuitor al oraşului Costești.

Noaptea trecută, o patrulă a Sectorului Poliției de Frontieră Costești a fost anunțată că niște persoane necunoscute au furat un automobil de model „Volkswagen Passat".

Ceva mai târziu, polițiștii au observat un automobil, care înainta cu farurile stinse, la ieșirea din localitate. Oamenii legii au oprit mijlocul de transport. Ulterior, a fost anunțat grupul de intervenție a Inspectoratului de Poliție Râșcani.

În momentul reținerii, tinerii care se aflau în mașină au manifestat un comportament neadecvat, ceea ce le-a dat de bănuit polițiștilor că ar fi sub influența substanțelor psihotrope. Cazul este cercetat în continuare de către Inspectoratul de Poliţie Râșcani.

Cei doi suspecți sunt cetățeni moldoveni, de 20 și respectiv 32 de ani, locuitori ai satul Târnova, raionul Dondușeni. Anterior, inculpații și-au ispășit pedeapsa pentru activități similare, iar nul din ei se afla în căutare națională pentru eschivare de la plata impozitelor. 

Fluxul de știri
0