Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Corpurile neînsuflețite ale moldovenilor decedați în Rusia, aduse acasă – VIDEO

© Sputnik / Evghenii PanasencoСвеча
Свеча - Sputnik Moldova
Abonare
Două din cele trei victime ale groaznicului accident din regiunea Kaluga, Federația Rusă, au fost aduse în această noapte în Moldova.

CHIȘINĂU, 2 feb – Sputnik. Cetățenii Republicii Moldova care au decedat într-un teribil accident rutier pe teritoriul Federației Ruse au fost aduși, noaptea trecută, în țară.

Un grup de ofițeri al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și rudele victimelor au escortat sicriele celor doi bărbați, decedați în accident.

Noaptea trecută, la ora 01.30 minute, cortegiul funerar a trecut frontiera Republicii Moldova prin punctul vamal Palanca. Victimele accidentului vor fi înmormântate în localitatea de baștină, Țărăncuța, raionul Cantemir. 

În urma accidentului rutier, produs pe data de 28 ianuarie, în regiunea Kaluga, au decedat doi bărbați în vârstă de 36 de ani și 28 de ani și o femeie în vârstă de 30 de ani. Potrivit deciziei rudelor, femeia va fi înmormântată în Federația Rusă. 

Un alt bărbat care a suferit traumatisme în urma accidentului va ajunge în Capitală în seara zilei de vineri, 2 februarie, cu trenul Moscova – Chișinău.  Bărbatul este monitorizat pe parcursul drumului de un specialist al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Fluxul de știri
0