Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atenție șoferi: Sâmbătă, circulația pe o stradă din Chișinău va fi suspendată

© Sputnik / Miroslav RotariАвтомобильные пробки, ул. Чуфля
Автомобильные пробки, ул. Чуфля - Sputnik Moldova
Abonare
Strada va fi închisă între orele 7.00 - 16.00, perioadă în care toate automobilele vor trebui să circule pe străzile adiacente, restricții vor exista și pentru pietoni.

CHIȘINĂU, 2 feb – Sputnik. Pe data de 3 februarie, traficul rutier pe str. Sfântul Gheorghe din Chișinău, în perimetrul străzilor Grigore Ureche — Avram Iancu, va fi suspendat. 

Автомобильная пробка - Sputnik Moldova
Trafic sistat pe mai multe străzi din Capitală, până la sfârșitul anului

Strada va fi închisă între orele 7.00 — 16.00, în legătură cu executarea lucrărilor de tăiere şi curăţare sanitară a arborilor.

Serviciile municipale de profil vor curăţa și tăia arborii care se află într-o stare fitosanitară nesatisfăcătoare, au ramurile uscate, procese de putrefacţie la tulpină sau prezintă pericol pentru viața oamenilor.

Primăria municipiului Chişinău anunţă că lucrările de curăţare și tăiere a copacilor uscaţi, dar şi înlocuirea lor cu puieţi de talie înaltă, vor continua pe întreaga perioadă a repaosului vegetativ, adică până în luna aprilie.

Fluxul de știri
0