Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Anunț important pentru agricultori, făcut de directorul AIPA

© Facebook / Nicolae CiubucNicolae Ciubuc, directorul AIPA
Nicolae Ciubuc, directorul AIPA - Sputnik Moldova
Abonare
Directorul AIPA, Nicolae Ciubuc a făcut un anunț important care îi vizează pe toți agricultorii din țara noastră care doresc să beneficieze de subvenții în acest an.

CHIȘINĂU, 02 feb — Sputnik. Joi, 1 februarie, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură a dat start campaniei de recepționare a cererilor de subvenționare pentru anul 2018. Anunțul a fost făcut de directorul Agenției, Nicolae Ciubuc, în cadrul unei conferințe de presă.

”Începînd de azi, 1 februarie 2018, AIPA a dat startul campaniei de depunere a cererilor de obținere a subvențiilor din FNDAMR pentru acest an! Este pentru prima dat, în istoria subvenționării, când se dă startul procesului de recepționare a dosarelor de subvenționare atât de devreme. Succese mari, Stimați Agricultori! Vă îndemnăm să fiți activi în spiritul corectitudinii și respectării condițiilor, dar și angajamentelor asumate în procesul obținerii subvențiilor acordate de Stat!!!”, a scris Ciubuc pe pagina sa de Facebook.

Demnitarul consideră că acest lucru va permite o mai bună planificare a activităților investiționale ale producătorilor agricoli, operativitatea în primirea subventiilor, dar și fluidizarea procesului de colectare a cererilor fermierilor, inlcusiv alocarea timpului necesar examinarii calitative a dosarelor. Actele-model necesare perfectarii dosarelor de obtinere a suportului sunt disponibile pe pagina web al Agentiei.

Fluxul de știri
0