Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Gruparea criminală a lui Sașa Țiganul în acțiune: Operațiunea KM 7

© Flickr / grrrrlНа одесском ж/д вокзале
На одесском ж/д вокзале - Sputnik Moldova
Abonare
Contrabandistul Sașa Țiganul și tovarășii lui riscă ani grei de pușcărie pentru contrabanda cu mărfuri aduse ilegal în Moldova de la Piața KM 7 din Odesa.

CHIȘINĂU, 01 feb — Sputnik. Opt membri ai unei grupări criminale au ajuns pe banca acuzaților fiind învinuiți de contrabandă în proporții deosebit de mari. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a finalizat urmărirea penală și a expediat dosarul în instanță. Gruparea era specializată în transportarea mărfurilor de larg consum provenite de la „Piața KM 7" de lângă or. Odesa, Ucraina. Mărfurile erau introduse ilegal în țară prin regiunea transnistreană.

”Trei dintre inculpați, inclusiv capul grupării numit „Sașa Țiganul", se află în arest preventiv, iar în privința celorlalți au fost aplicate măsuri preventive de alternativă”, au anunțat Procuratura Anticorupție într-un comunicat.

În cadrul urmăririi penale, oamenii legii au depistat și ridicat mărfuri de contrabandă în valoare de peste un milion șapte sute de mii de lei. Inculpații riscă pedeapsa cu închisoarea pe un termen de la 3 la 10 ani.

Fluxul de știri
0