Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

De astăzi, Primăria Chișinău are doi șefi noi

© Sputnik / Miroslav RotariПримэрия Кишинева
Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Primăria Chișinău are doi șefi noi, unul dintre ei a fost înlocuit anterior de Dorin Chirtoacă cu un fost coleg de clasă

CHIȘINĂU, 1 feb – Sputnik. Din 1 februarie, în cadrul Primăriei Chișinău au început să activeze doi șefi noi. Este vorba de Veaceslav Buţ și Adrian Boldurescu.

Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Societate
Silvia Radu a început să-și formeze echipa cu care va conduce Chișinăul

Veaceslav Buț a fost numit de primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, în funcţia de şef al ÎM „Lumteh”, în locul lui Nicolae Vereșco, al cărui contract de muncă a expirat la 31 ianuarie 2018.

Adrian Boldurescu va ocupa funcția de şef la ÎM Regia de exploatare a drumurilor şi podurilor „Exdrupo”, anterior deținută de Ştefan Racu. Acesta şi-a încetat activitatea în cadrul întreprinderii în legătură cu expirarea contractului de management.

Boldurescu a mai activat anterior în Primăria Chișinău. Acesta a deținut funcția de șef al Direcției transport până în 2013, când primarul de atunci Dorin Chirtoacă a decis să-l aducă în acest post pe fostul său coleg de școală Igor Gamrețchi.

Fluxul de știri
0