Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

În exclusivitate pentru Sputnik: Un leu de mare din Kamceatka dă o lecție de ”pescuit”

Abonare
Un leu de mare din Kamceatka, vedetă a televiziunii locale, a prezentat un master-class demonstrând cum se „pescuiește” cu adevărat

Reporterul Sputnik Stanislav Kasperovici a realizat în Kamceatka un material video cu un leu de mare, vedetă a televiziunii locale, care a dat o adevărată lecție de „pescuit".

Când în portul Petropavlovsk-Kamciatski începe descărcatul peștelui, leul de mare își croiește drum spre dană, cât mai aproape de pește, și începe, pur și simplu, să se înfrupte din acesta.

„Iată ce fel de lei de mare se îndeletnicesc cu ”pescuitul” lângă debarcaderul nostru. Așteaptă să înceapă descărcarea și, momentan, o ia spre dană", explică Stanislav Kasperovici.

Leul de mare este cel mai robust reprezentant al pinipedelor caracterizate de urechile ieșite în afară.

Hrana principală a leilor de mare o constituie moluștele și, desigur, pești, lucru de care vă puteți convinge și din această înregistrare video.

Fluxul de știri
0