Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(FOTO) Percheziții în nordul țării: Polițiștii au rămas uimiți de ce au găsit

© Sputnik / Miroslav RotariПограничная полиция
Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii de frontieră au efectuat percheziții în gospodăriile a doi moldoveni din orașul Soroca. Ceea ce au găsit a depășit orice imaginație

CHIȘINĂU, 31 ian — Sputnik. Polițiștii de frontieră au efectuat marți mai multe percheziții în gospodăriile a doi cetățeni moldoveni din orașul Soroca, aceștia fiind suspectați de producerea, păstrarea și comercializarea ilegală a produselor alcoolice.

Oamenii legii au ridicat 565 de sticle cu băuturi alcoolice, fără timbru de acciz, cu miros specific de cognac, vodcă, whisky, balsam, lichior și alcool etilic, precum și 174 de capace. Sticlele erau ascunse inclusiv în sobă.

Operațiunea polițiștilor a fost desfășurată în baza informațiilor operative, fiind autorizată legal. Potrivit datelor preliminare, proprietarii produceau și păstrau alcoolul în condiții casnice și îl comercializau ilegal. Polițiștii suspectează că o parte din materia primă ar fi fost adusă din regiunea transnistreană.

Până la soluționarea cazului, întregul lot de băutură alcoolică a fost ridicat și depozitat la sediul SPF Soroca, în camera de păstrare a corpurilor delicte.

Fluxul de știri
0