Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Operațiune specială în Capitală cu intervenția luptătorilor Fulger

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții la INI
Percheziții la INI - Sputnik Moldova
Abonare
În Capitală opera un grup criminal deosebit de periculos: trafica și exploata sexual minore. A intervenit Fulger.

CHIȘINĂU, 30 ian — Sputnik. Patru bărbaţi şi două femei, cu vârstele de 18 și 28 de ani, au fost reţinuţi de Procuratura municipiului Chişinău, în comun cu Poliția Capitalei şi cu suportul angajaților Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială "Fulger" a IGP.

Cadavru - Sputnik Moldova
Societate
Omor îngrozitor la Cahul: Este incredibil unde a fost ascuns cadavrul

Potrivit Poliției Capitalei, cei șase au fost reținuți pentru trafic de ființe umane și de copii în scop de exploatare sexuală contra plată. Totodată, ei sunt învinuiți și de furtul banilor din terminalele destinate achitării plăților, amplasate în magazinele din Capitală.

Potrivit materialelor urmăririi penale, criminalii au recrutat victimele abuzând de poziția lor de vulnerabilitate. Ei au adăpostit patru tinere, printre care două minore (de 15 şi de 17 ani), în câteva apartamente din Capitală, după care le-au transportat în diferite locuri unde acestea prestau servicii sexuale, contra plată. Banii obținuți din această activitate ilegală erau încasați de membrii grupului.

Procuratura le-a înaintat celor șase învinuirea. La demersul procurorilor, aceștia au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă vina lor va fi demonstrată, ei riscă de la 15 la 20 ani închisoare sau detenție pe viață.

 

Fluxul de știri
0