Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) O afacere prosperă la doar 19 ani. Povestea unei domnișoare din Capitală

© AFP 2024 / VALERY HACHEFotografie simbol: tânără
Fotografie simbol: tânără - Sputnik Moldova
Abonare
La doar 19 ani, practica proxenetismul cu succes. Doar că ghinion, tânăra și partenerul ei de afaceri au intrat în vizorul polițiștilor și procurorilor.

CHIȘINĂU, 30 ian — Sputnik. În perioada noiembrie-decembrie 2017, poliţiştii sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, în comun cu procurorii oficiul Botanica, au documentat şi demascat activitatea criminală a unui tânăr de 27 ani şi a unei domnișoare de 19 ani, domiciliați în Capitală, care practicau proxenetismul. 

Și anume, ei le-au convins pe două fete să practice prostituția într-un apartament pe care îl închiriau în sectorul Botanica. Tânărul și domnișoara publicau anunțuri pe rețelele de socializare pentru a identifica clienți.

Poliția Capitalei anunță că bănuiții au fost reţinuţi în flagrant delict după ce au primit bani pentru prestarea serviciilor sexuale de către una dintre fete. Ulterior, fiind efectuate percheziţii autorizate la domiciliile lor, poliţiştii au depistat mijloace financiare, acte de identitate ale persoanelor implicate în practicarea prostituţiei, precum şi telefoane mobile prin care conversau cu potenţialii clienţi. Ei au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru proxenetism.

Conform legislaţiei penale în vigoare, cei doi riscă o pedeapsă cu închisoare de la 4 ani până la 7 ani. Poliţiştii şi procurorii continuă investigaţiile pentru a-i identifica şi reţine și pe complicii lor în acest caz.

Fluxul de știri
0