Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum să-ți găsești femeia potrivită? Vezi ce spune un preot ortodox – VIDEO

© Facebook / Părintele CalistratPărintele Calistrat Chifa de la Mănăstirea Vlădiceni, Iași
Părintele Calistrat Chifa de la Mănăstirea Vlădiceni, Iași - Sputnik Moldova
Abonare
Fiecare dintre noi primește de la Dumnezeu perechea pe care și-a dorit-o, pericolul vine anume de aici, atenție la ce-ți dorești!

CHIȘINĂU, 30 ian — Sputnik. Fiecare om, fie bărbat sau femeie, vor primi de la Dumnezeu atunci când își vor alege perechea ceea ce și-au dorit, afirmă părintele Calistrat Chifa de la Mănăstirea Vlădiceni din România, în una dintre cele mai recente predici ținute în fața enoriașilor lui.

"Fiecare bărbat în viața lui și fiecare femeie, atunci când se vor căsători, vor primi de la Dumnezeu în dar perechea pe care o merită în raport de lucrarea minții lui față de jumătatea pe care și-a închipuit-o. Dacă pe femeie ai văzut-o doar ca mașină de plăcere și de senzații tari, Dumnezeu îți va da ceea ce ai cerut tu, pentru că el negreșit nu te lasă să suferi", spune părintele Calistrat.

El spune că, din păcate, "lumea astăzi este preocupată de cât mai multă senzație trupească, plăcere trupească, erotism trupesc".

Savatie Baștovoi - Sputnik Moldova
Societate
Remediul Ieromonahului Savatie Baștovoi împotriva depresiei

„Pentru că noi spunem așa, în multele greșeli pe care le mai face: trebuie să-mi iau o femei cu care să mă potrivesc, trebuie să o probez. Da, exact, ca roaba, ca tractorul, ca mașina — trebuie să o probezi!", afirmă ironic părintele.

Dar tot el dă și criteriile corecte după care un creștin trebuie să-și aleagă perechea.

„Altul însă spune așa: ar vrea să am o femeie credincioasă. Altul spune că ar vrea să aibă o femeie înțeleaptă, altul — gospodină, altul — frumoasă. Unii însă caută o panaramă. Vor avea parte de aceasta, depinde ce gândește mintea lor", affirmă părintele Calistrat.

Mai joi puteți privi un fragment din predica părintelui în care le îi povățuiește pe enoriașii săi cum să-și aleagă perechea.

Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni e cunoscut printre enoriași pentru francheţea şi simţul umorului cu care propovăduieşte. În plus, preotul nu ratează nicio ocazie de a fi prezent în comunitate, iar videoclipurile de pe internet au mare succes în rândurile creștinilor.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0