Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Violator ghinionist: A atacat-o, a bătut-o, dar… nu a putut

© Sputnik / Murad OrujovFotografie simbol: Violență
Fotografie simbol: Violență - Sputnik Moldova
Abonare
Acesta este cazul care vă rămâne în analele poliției pentru totdeauna: un tânăr din Florești a venit la Capitală și a încercat să violeze o domnișoară, dar, ghinion, nu a putut.

CHIȘINĂU, 29 ian — Sputnik. Un individ în vârstă de 31 de ani, care este originar din Florești, a fost localizat şi reținut în septembrie 2017 de către ofițerii de investigații ai sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliţie a municipiului Chişinău, fiind bănuit de tentativă de viol.

Potrivit Poliției Capitalei, întâmplarea a avut loc în data de 21 septembrie, când individul a atacat o domnișoară de 21 de ani, în preajma unui bloc de locuit din Chișinău.

"Acesta a lovit-o de mai multe ori victima, după care ar fi încercat să întrețină un raport sexual. Însă, din motive independente de voința făptuitorului, acesta nu şi-a dus intenția până la capăt", anunță Poliția Capitalei.

"Din motive independente de voința făptuitorului" ar însemna că individul, pur și simplu, nu a avut erecție, de aceea nici nu a putut să-și ducă până la capăt intenția de a viola victima.

Anterior bărbatul a mai fost judecat pentru furt.

Fluxul de știri
0