Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Xenia Deli, cu averea la vedere: Sunt păcătoasă și păcatul meu este…

© Facebook / "Xenia deli"Xenia Deli
Xenia Deli - Sputnik Moldova
Abonare
Modelul Xenia Deli, care este originară din Republica Moldova, declară că a devenit păcătoasă și chiar spune care este păcatul ei

CHIȘINĂU, 26 ian — Sputnik. Xenia Deli a postat pe Instagram o secvență video, în care apare cu o cămașă transparentă, prin care i se văd deslușit sânii. Mai mult decât atât, aceasta se ”hârjonește” pe o sofa cu o altă tânără, la fel de frumoasă și încântătoare. Filmările au fost făcute, probabil, în timpul înregistrării unui clip promoțional sau publicitar.

În textul de pe Instagram, Xenia Deli scrie: "Porunca a doua: "Să nu-ți faci chip cioplit". Eu acum sunt păcătoasă și păcatul meu este @niiarocco". Precizăm că @niiarocco este contul de Instagram a respectivei tinere — Niia Bertino (născută în data de 11 iulie 1988), care este mai bine cunoscută cu numele de scenă Niia. Niia Bertino este o cântăreață, pianistă și compozitoare americană.

#whatsyourfantasy 📞 626-639-8750

Публикация от NIIA (@niiarocco) Ноя 3 2017 в 10:02 PDT

Probabil că Niia Bertino este autoarea coloanei sonora la clipul în care se filmează acum Xenia Deli.

I don't usually break into Ginuwine or take my jacket off but when I do…… 🔥 @thexx 💙 📹-@lillieeiger

Публикация от NIIA (@niiarocco) Сен 26 2017 в 1:48 PDT

Vom aminti că Porunca a Doua din Cele Zece Porunci date de Dumnezeu este aceasta: "Să nu-ți faci chip cioplit și nici asemănare a vreunui lucru din câte sunt în cer, sus, și din cate sunt pe pământ, jos, și din câte sunt în apele de sub pământ! Să nu te închini lor, nici să le slujești lor".

Probabil, afirmând că Niia este idolul ei, Xenia a dorit să-și manifeste respectul pentru talentul acestei compozitoare și interprete din SUA.

Fluxul de știri
0