Vezi cum procedează Facebook cu conturile false

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaFacebook
Facebook - Sputnik Moldova
Abonare
Facebook face eforturi pentru a reduce difuzarea informațiilor prin conturi false.

CHIȘINĂU, 26 ian — Sputnik. Facebook a confirmat că blochează milioane de conturi false.

Facebook - Sputnik Moldova
Facebook Messenger a trimis la închisoare pentru un film porno cu minori

Administrația rețelei sociale Facebook a transmis o scrisoare Comitetului de Informații al Senatului american, în care a raportat că blochează milioane de conturi false chiar în procesul de înregistrare, scrie РИА Новости.

Facebook susține că astfel compania îmbunătățește în mod constant sistemele tehnice pentru a identifica și elimina „conturile fake" și pentru a reduce răspândirea materialelor care încalcă politica companiei.

„În fiecare zi, blocăm milioane de conturi false chiar în procesul înregistrării, datorită sistemele noastre de securitate care studiază mii de atribute ale contului și se concentrează pe identificarea informației false care e dificil de ascuns", a declarat în scrisoare administrația rețelei sociale Facebook.

În același timp, Twitter a mărturisit că ei „identifică și blochează aproximativ 450 de mii de login-uri suspecte în fiecare zi".

„În septembrie 2017, sistemele noastre au identificat și verificat aproximativ patru milioane de conturi suspecte pe săptămână", au declarat reprezentanții Twitter într-o declarație pentru presă.

Fluxul de știri
0