Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum a reacționat Poșta Moldovei după moartea celor patru angajați

© Sputnik / Miroslav RotariPoșta Moldovei
Poșta Moldovei - Sputnik Moldova
Abonare
Zi sumbră pentru Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei", patru angajați ai săi și-au pierdut viața într-un cumplit accident de circulație

CHIȘINĂU, 26 ian — Sputnik. În memoria celor patru angajați care au murit astăzi într-un accident produs în raionul Râșcani, ÎS „Poșta Moldovei" a declarat o zi de doliu.

„Întreprinderea de Stat Poșta Moldovei va face tot posibilul pentru a ajuta familiile celor decedați, acordându-le tot suportul necesar. Exprimăm regretul nostru profund în legătură cu acest caz tragic. Adresăm, pe această cale, condoleanțele noastre familiilor victimelor și celor apropiați", menționează instituția într-un comunicat.

Accident - Sputnik Moldova
Societate
Accident grav în Ungheni: O persoană și-a pierdut viața

Amintim că, în dimineața zilei de azi, în apropierea satului Mihăilenii Vechi, raionul Râșcani, s-a produs un teribil accident de circulație, în urma căruia au decedat patru angajați ai Poștei Moldovei.

Mașina în care se aflau victimele s-a tamponat cu un camion. Potrivit poliției, tragedia a avut loc în jurul orei 10:00, pe drumul internațional Brest-Chișinău-Odessa, în apropierea satului Mihăilenii Vechi.

Automobilul „VAZ 2107", care aparține ÎS „Poșta Moldovei", s-a ciocnit violent cu un camion de model „Mercedes". În urma accidentului, patru angajați ai ÎS „Poșta Moldovei", care se aflau în „VAZ 2107", au decedat pe loc.

Șoferul camionului „Mercedes" a suferit traumatisme ușoare.

Fluxul de știri
0