Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cine este vinovat de moartea celor patru angajați ai Poștei Moldovei

© Photo : DSEIntervenție de descarcerare în raionul Rîșcani. Patru persoane și-au pierdut viața în urma unui accident rutier
Intervenție de descarcerare în raionul Rîșcani. Patru persoane și-au pierdut viața în urma unui accident rutier - Sputnik Moldova
Abonare
Pentru scoaterea de sub fiare a celor patru angajați ai Întreprinderii de Stat Poșta Moldovei, care și-au pierdut viața într-un accident produs azi dimineața, în apropierea satului Mihăilenii Vechi, raionul Râșcani, a fost nevoie de echipa de descarcerare.

CHIȘINĂU, 26 ian — Sputnik. Pentru scoaterea de sub fiare a celor patru angajați ai Întreprinderii de Stat Poșta Moldovei, care și-au pierdut viața într-un accident produs azi dimineața, în apropierea satului Mihăilenii Vechi, raionul Râșcani, a fost nevoie de echipa de descarcerare.

ДТП в Кишиневе - Sputnik Moldova
Societate
(VIDEO) Accident provocat de o tânără de 22 de ani la volanul unui BMWX6

Pompierii și salvatorii au intervenit pentru descarcerarea victimelor din automobilul făcut zob azi dimineața, în apropierea satului Mihăilenii Vechi, raionul Râșcani.

În urma investigațiilor preliminare, oamenii legii au stabilit că șoferul automobilului „VAZ 2107", în vârstă de 64 de ani, a pierdut controlul mașinii. Drept rezultat, autovehiculul s-a răsturnat, lovindu-se violent de un camion „Mercedes", la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 61 de ani, originar din raionul Edineț.

La fel a fost stabilită vârsta victimelor. În automobilul Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei, se aflau 4 bărbați de 24, 34, 35 și 64 de ani.

Amintim că, în dimineața zilei de azi, în apropierea satului Mihăilenii Vechi, raionul Râșcani, pe drumul internațional Brest-Chișinău-Odessa, a avut tragicul accident de circulație, în urma căruia au decedat patru angajați ai Poștei Moldovei.

Fluxul de știri
0