Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Au crăpat țevile: blocuri rămase fără apă, străzi care pot deveni patinoare

© Sputnik / Miroslav RotariПрорыв трубы. Архивное фото
Прорыв трубы. Архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Pe internet a fost postat un video cu o stradă inundată de apă chiar în centrul Chișinăului în urma spargerii unei conducte. Din cauza gerului, apa scursă pe asfalt se transformă în gheață, iar strada - în patinoar.

CHIȘINĂU, 26 ian — Sputnik. Vineri, în Capitală, câteva țevi ale sistemului de alimentare cu apă s-au spart și apa s-a revărsat pe asfalt, a anunțat furnizorul „Apă-Canal Chișinău".

Un internaut a filmat o stradă inundată și a plasat filmul pe internet. Apa curge pe asfalt. Și, când va îngheța, va transforma strada în patinoar, făcând mari probleme atât pietonilor, cât și șoferilor.

Responsabilii de la SA „Apă-Canal Chișinău" au constatat că la ora 9:30 a fost inundată Piața Cantemir, între strada Ismail și bulevardul Negruzzi. ei anu anunțat că țeava va fi reparată abia la ora 16:00.

Nu departe de acel loc, aproximativ la aceeași oră, s-a mai spart o țeavă. De data aceasta în subsolul unui bloc locativ. Ca urmare, a fost sistată livrarea apei în casele de pe strada Albișoara (nr. 20 — 24, inclusiv toate cele cu bară), precum și pe strada Ismail (nr. 102 — 104, inclusiv cele cu bară).

În total, furnizorul de apă a înregistrat în această dimineață circa 40 de scurgeri de apă. În șase cazuri a fost necesară sistarea livrării de apă. Oamenii vor fi fără apă la robinet până la ora 16:00.

Fluxul de știri
0