Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un vas a dispărut în Marea Japoniei: La bordul ei sunt și cetățeni moldoveni

© Sputnik / Юрий Сомов / Accesați arhiva multimediaУтро в районе Тетюхе
Утро в районе Тетюхе - Sputnik Moldova
Abonare
În Marea Japoniei este căutat vasul de pescuit „Vostok” care avea la bord 20 de persoane - cetățeni ai Rusiei, Azerbaidjanului și Moldovei

CHIȘINĂU, 25 ian — Sputnik. Vasul de pescuit „Vostok" cu 20 de persoane la bord a încetat să mai emită semnale, după ce fusese activată radiobaliza de alarmă. La operațiunile de căutare participă Forțele Flotei Oceanului Pacific, câteva elicoptere și avioane An-26 și Be-200.

Conform informației Direcției Principale a Ministerului Situațiilor de Urgență al Federației Ruse, baliza de urgență a vasului de pescuit „Vostok" a încetat să mai emită semnale la 200 km sud de Cape Gamov.

Vasul aparține SRL „DV Flot", portul de bază fiind Nevelsk. Un reprezentant al Centrului de Coordonare a Salvărilor pe Mare din Vladivostok a comunicat că în zona căutărilor vasului dispărut s-a declanșat furtuna.

Din echipaj fac parte originari din regiunea Sahalinsk, ținutul Primorsk, ținutul Krasnoiarsk, regiunea Celiabinsk, regiunea Sverdlovsk, din Orenburg, Zaporojie, Moldova, Azerbaidjan.

 

 

Fluxul de știri
0