Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

(FOTO) Un tren a deraiat în Italia: Sunt morți și răniți

© REUTERS / StringerRescue workers and police officers stand near derailed trains in Pioltello, on the outskirts of Milan, Italy, January 25, 2018
Rescue workers and police officers stand near derailed trains in Pioltello, on the outskirts of Milan, Italy, January 25, 2018 - Sputnik Moldova
Abonare
Un tren a deraiat în apropiere de Milano, Italia, cel puțin doi oameni și-au pierdut viața, iar alți zece au fost spitalizați cu diverse traumatisme

CHIȘINĂU, 25 ian — Sputnik. Trenul care circula pe ruta Cremona — Milano a deraiat între Milano și Veneția joi dimineață, a declarat reprezentantul companiei de cale ferată Trenord pentru Sputnik.

Potrivit ultimelor informații, cel puțin 2 persoane au murit și alte 10 au fost spitalizate cu leziuni, transmite postul TV Rainews24.

Mai multe ambulanțe au ajuns la fața locului, în apropiere de orașul Pioltello. Autoritățile locale au anunțat întârzieri ale unor trenuri.

 

Cauzele producerii accidentului nu sunt cunoscute deocamdată.

Postul TV citat mai menționează că până la 100 de persoane au suferit răni minore.

Martorii spun că trenul era plin cu pasageri înainte de accident. Un navetist, în vârstă de 25 de ani, pe nume Gianmarco, a declarat pentru La Repubblica: "Chiar înainte de Pioltello, trenul a început să se scuture și am realizat că ceva se va întâmpla”. A urmat o bubuitură și apoi a deraiat, a spus el.

Fluxul de știri
0