Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Expoziția „Fabricat în Moldova”. Ce surprize au pregătit organizatorii

© Photo : MoldovainprogresSergiu Harea
Sergiu Harea - Sputnik Moldova
Abonare
Ce de-a XVII-a ediție a Expoziției „Fabricat în Moldova” adună sub același acoperiș sute de antreprenori din toată țara
Expoziția „Fabricat în Moldova”. Ce surprize au pregătit organizatorii

420 de companii din toate domeniile economiei naţionale, din diferite regiuni ale țării, își dau întâlnire la ediția din acest an a expoziției naționale „Fabricat în Moldova".

Organizatorii menționează că la evenimentul care se va desfăşura în perioada 31 ianuarie — 4 februarie sunt aşteptate delegaţii din zece ţări și peste 43 de mii de vizitatori.

„Dacă anterior la această expoziție participau 270 de companii, 320 sau 370, cum s-a întâmplat anul trecut, anul acesta avem 420 de companii autohtone, care vor ocupa o suprafață de 3100 m2, o premieră pentru Republica Moldova. Cele trei pavilioane de la Moldexpo sunt pline", spune preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, Sergiu Harea.

În cadrul evenimentului va fi organizat și un târg al locurilor de muncă.

„Peste 40 de companii își vor prezenta ofertele de angajare pentru cei care caută un loc de muncă. Alte activități ce țin de promovarea companiilor autohtone vor fi făcute în perioada 31 ianuarie — 4 februarie", adaugă Sergiu Harea.

Iar la Cahul va fi organizat și Forumul Internaţional de Afaceri.

„Forumul se va desfășura la data de 1 februarie, în municipiul Cahul. Aici vor participa reprezentanții tuturor raioanelor din sudul țării și delegațiile celor 10 țări care vor participa la expoziție. Este vorba despre delegații din Federația Rusă, Ucraina, Republica Belarus, România, Turcia, Iran, Letonia și alte țări. Din aceste delegații fac parte oameni de afaceri care vin pentru a găsi posibilități de colaborare, dar și pentru investiții", adaugă Sergiu Harea.

Menționăm că Expoziția Națională „Fabricat în Moldova" este la cea de-a XVII-a ediție.

Fluxul de știri
0