Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai multe gări auto din țară sunt renovate

© Sputnik / Осматеско ДмитрийСеверный автовокзал
Северный автовокзал - Sputnik Moldova
Abonare
În ultimii trei ani, autoritățile au alocat peste 17 milioane de lei pentru lucrările de reparație la șapte autogări din țară

CHIȘINĂU, 24 ian – Sputnik. În perioada 2014-2017, au fost efectuate reparații capitale în mărime de 17,16 milioane de lei la șapte gări auto din Moldova: Centru, Sud-Vest, Strășeni, Cantemir, Orhei, Glodeni, Fălești și Ungheni. 

смурд - Sputnik Moldova
Republica Moldova
SMURD la Gara feroviară din Chișinău. Ce s-a întâmplat

Potrivit datelor ÎS ”Gări și Stații Auto”, cea mai mare investiție, în valoare de 7,4 milioane de lei, s-au făcut la Gara Auto Centru din Chișinău. 

Tot în această perioadă au fost efectuate reparații curente la gările Bălți, Soroca, Leova, Hâncești, Briceni, Râșcani, Sângerei, Ceadâr-Lunga și Taraclia, în sumă de circa 2,28 de milioane de lei.

În prezent, la Gara Auto de Sud-Vest se efectuează lucrări de reparație capitală în zona platformelor de sosire. Investiția preconizată este de circa 1,75 de milioane de lei. Reparația urmează să se încheie în luna martie.


Fluxul de știri
0