Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil: 3300 de trandafiri pentru Olga Buzova - cine îi face curte (FOTO)

© Photo: Insatgram / Olga BuzovaOlga Buzova
Olga Buzova - Sputnik Moldova
Abonare
Deși în presă a fost vehiculat zvonul despre o posibilă relație a Olgăi Buzova cu showmanul Timur Batrutdinov, cu puțin timp în urmă interpreta și prezentatoarea TV din Rusia a publicat o poză în care este înconjurată de un număr imens de buchete de trandafiri - cine este bogătașul care îi face curte

CHIȘINĂU, 23 ian — Sputnik. Poza publicată de vedeta rusă pe Instagram a fost însoțită și de un text.

„Acum înțeleg de ce ajutorii mei toată ziua au fost atât de enigmatici și mă trimiteau mai repede acasă… nu am văzut demult o asemenea frumusețe… Imediat îmi revin de la numărul atât de mare de buchete și vă voi obliga să-mi spuneți cine a făcut asta”, a scris Buzova pe contul său de socializare.

Ajutorii Olgăi Buzova au povestit abia acum că cele peste 30 de buchete, care aveau fiecare câte 100 de trandafiri, au fost dăruite de admiratorul prezentatoarei TV.

„Am primit un apel telefonic la biroul nostru de la o persoană care s-a prezentat drept ajutor al unui antreprenor pe nume Mihail”, a dezvăluit agentul de PR al Olgăi Buzova într-un interviu pentru revista StarHit, „Ne-a anunțat că trebuie să transmită flori pentru Olga. Am văzut multe, însă un camion plin cu flori — niciodată! În apartamentul Olgăi au fost aduse 33 de buchete a câte 100 de trandafiri fiecare. Desigur că am ținut în secret acest lucru față de Olga până când ea s-a întors acasă”.

Potrivit publicației, pe admiratorul generos îl cheamă Mihail. El are 35 de ani și nu a fost căsătorit. Businessmanul a invitat-o pe Olga la o întâlnire, pe care ea a acceptat-o.

„Olga a acceptat, însă este prematur să tragem concluzii. Mai întâi este nevoie de comunicare, de a-l cunoaște mai bine. Este de ajuns atâta suferință pentru trecut. Ea merită mai mult”, au declarat apropiații Olgăi Buzova pentru sursa citată.

© Photo: Insatgram / Olga BuzovaPostare Instagram Olga Buzova, captură ecran
Postare Instagram Olga Buzova, captură ecran - Sputnik Moldova
Postare Instagram Olga Buzova, captură ecran
Fluxul de știri
0