Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Noi detalii în cazul ambulanței care a trecut pe roșu

© Sputnik / Евгений ПанасенкоСкорая помощь
Скорая помощь - Sputnik Moldova
Abonare
Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească s-au autosesizat în cazul ambulanței care transporta brazi

CHIȘINĂU, 23 ian — Sputnik. Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a confirmat că ambulanța care a dfost surprinsă în înregistrarea video plasată pe rețelele de socializare aparține Substației de Asistență Medicală Urgentă Criuleni și a anunțat că pe acest caz a fost inițiată o anchetă de serviciu.

Potrivit unor informații prealabile, ”autoambulanța nu era încadrată în activitatea de deservire a solicitărilor și se deplasa de la deservirea tehnică din orașul Chișinău spre Criuleni”.

Având în vedere condițiile meteorologice din acea zi, șoferului a declarat că bradul a fost ridicat de pe marginea drumului pentru a fi utilizat în caz că se va împotmoli în zăpadă.

Pe 18 ianuarie, o mașină a Serviciului 903, care transporta brazi în loc de pacienți, a fost filmată în timp ce trecea pe roșu. Camera de bord a unui automobil a surprins momentul în care o ambulanță încărcată cu brazi încălca flagrant regulile de circulație rutieră. Incidentul „neobișnuit" a avut loc în localitatea Măgdăcești, raionul Criuleni.

Fluxul de știri
0