Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

„Au pus lacătul la ușă”: Ambasada SUA la București își suspendă activitatea

© Photo : WikimapiaAmbasada SUA la București
Ambasada SUA la București - Sputnik Moldova
Abonare
Ambasada SUA în România anunță că își suspendă activitatea din cauza problemelor financiare

CHIȘINĂU, 23 ian — Sputnik. Ambasada americană la București a anunțat că își suspendă temporar activitatea din cauza problemelor legate de adoptarea bugetului de stat în SUA. Cu toate acestea, reprezentanța diplomatică va continua să ofere servicii consulare și de viză obișnuite și de urgență.

"Toate serviciile consulare şi de viză obişnuite şi de urgenţă oferite de Ambasada SUA la Bucureşti vor continua în această perioadă în care nu există fonduri alocate pentru desfăşurarea activităţii. Solicitanţii de viză care au o programare la interviul pentru viză ar trebui să se prezinte la data şi ora programată. Informaţiile de pe acest website nu se vor actualiza periodic până la reluarea completă a activităţii, cu excepţia mesajelor urgente de securitate şi siguranţă", se spune într-un anunț publicat pe site-ul oficial al ambasadei Americane.

Reamintim că structurile guvernamentale au fost nevoite să-și suspende activitatea din cauza lipsei de fonduri, începând cu 20 ianuarie din cauza blocării de către democrați a adoptării în Congresul american a rezoluției cu privire la finanțarea temporară a ministerelor federale și a agențiilor, în contextul în care legea bugetului pentru anul 2018 nu a fost adoptată, deocamdată.

Fluxul de știri
0