Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon a făcut o declarație cu privire la alegerile parlamentare din 2018

© Sputnik / Miroslav RotariВыборы президента 2016 второй тур
Выборы президента 2016 второй тур - Sputnik Moldova
Abonare
Moldova: Alegeri Parlamentare 2018 - ce le-a solicitat președintele Dodon reprezentanților corpului diplomatic acreditat la Chișinău

CHIȘINĂU, 23 ian — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, le-a cerut misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău să monitorizeze atent viitoarele alegeri parlamentare din țara noastră pentru ca acestea să se desfășoare în condiții de maximă transparență și corectitudine.

În cadrul întrevederii tradiționale cu corpul diplomatic acreditat la Chișinău, un subiect aparte l-a constituit desfășurarea alegerilor Parlamentare din anul curent.

”Am solicitat maximă atenție din parte instituțiilor internaționale și misiunilor diplomatice, acreditate în țara noastră în monitorizarea scrutinului electoral. Alegerile din 2018 vor fi fundamentale pentru dezvoltarea în continuare a Republicii Moldova și trebuie să se desfășoare în cel mai transparent și corect mod”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

În toamna acestui an expiră mandatul actualului Parlament. Potrivit experților, alegerile ar urma să aibă loc fie în 2018, la sfârșit de toamnă, fie la începutul anului 2019.

Fluxul de știri
0