Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un autobuz cu copii din Moldova, blocat în Ucraina

© Sputnik / Сергей Красноухов / Trecere la banca de fotografiiСнежный циклон
Снежный циклон - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, un grup de copiii din Moldova nu au reușit să ajungă la Harkov, fiind cazați în clădirea unei școli profesionale

CHIȘINĂU, 19 ian — Sputnik. Un autobuz cu copii din Moldova, care se deplasau spre Harkov pentru a participa la o competiție, a rămas blocat în regiunea Kirovograd, informează presa din Ucraina.

Ghețuș - Sputnik Moldova
Ce să faci ca să nu aluneci pe gheață

Autobuzul așa și nu a mai ajuns la destinație, iar acum se află în orașul Novoarhanghelsk. Copiii au fost cazați într-un cămin.

„Cu ajutorul subdiviziunii locale a Serviciului Drumurilor Auto am reușit să remorcăm până în Novoarhanghelsk autobuzul în care se aflau copii din Moldova, care plecau la o competiție la Harkov. Cu ajutorul administrației locale, copiii au fost cazați în căminul școlii profesionale și asigurați cu mâncare caldă și haine călduroase", precizează autoritățile locale într-un comunicat.

Fluxul de știri
0