Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un autobuz cu copii din Moldova, blocat în Ucraina

© Sputnik / Сергей Красноухов / Accesați arhiva multimediaСнежный циклон
Снежный циклон - Sputnik Moldova
Abonare
Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, un grup de copiii din Moldova nu au reușit să ajungă la Harkov, fiind cazați în clădirea unei școli profesionale

CHIȘINĂU, 19 ian — Sputnik. Un autobuz cu copii din Moldova, care se deplasau spre Harkov pentru a participa la o competiție, a rămas blocat în regiunea Kirovograd, informează presa din Ucraina.

Ghețuș - Sputnik Moldova
Ce să faci ca să nu aluneci pe gheață

Autobuzul așa și nu a mai ajuns la destinație, iar acum se află în orașul Novoarhanghelsk. Copiii au fost cazați într-un cămin.

„Cu ajutorul subdiviziunii locale a Serviciului Drumurilor Auto am reușit să remorcăm până în Novoarhanghelsk autobuzul în care se aflau copii din Moldova, care plecau la o competiție la Harkov. Cu ajutorul administrației locale, copiii au fost cazați în căminul școlii profesionale și asigurați cu mâncare caldă și haine călduroase", precizează autoritățile locale într-un comunicat.

Fluxul de știri
0