Vezi când va fi lansat noul Samsung Galaxy S9

© Sputnik / Александр Пашин / Accesați arhiva multimediaSamsung Fabrica
Samsung Fabrica - Sputnik Moldova
Abonare
A început perioadă de zvonuri despre noul telefon de top de la Samsung

CHIȘINĂU, 18 ian — Sputnik. Conferința MWC 2018 din februarie va fi una plină de prezentări ale noilor tehnologii în domeniu, care sunt atât de așteptate de public.

Președintele Diviziei de Telefoane Samsung, DJ Koh, a confirmat că Samsung Galaxy S9 va fi prezentat publicului cu o zi înainte de deschiderea MWC 2018. Atunci vor fi prezentate versiunile disponibile pentru data lansării.

Expertul în domeniul tehnologiilor de ultimă oră Evan Blass a anunțat că data la care va fi lansat Samsung Galaxy S9 este 26 februarie 2018.

Asta înseamnă cu o zi înainte de MWC 2018, iar precomenzile vor porni pe 1 martie. În magazine și la livrare, smartphone-ul va fi disponibil din 16 martie 2018.

Specificațiile tehnice sunt deja cunoscute din mai multe surse. Astfel, ne putem aștepta la cel puțin 4GB de memorie RAM, un spațiu de stocare de 64GB sau 128GB, un ecran Infinity cu raport 18,5:9 și o diagonală de aproape 6 inci. Samsung Galaxy S9 va impresiona prin performanța sa la capitolul foto. Camera foto principală va avea 12 megapixeli cu apertura de f/1.5, alături de alta cu același număr de megapixeli, dar cu apertura de f/2.4. 

© Photo : Twitter / Benjamin GeskinPoză-spion a Samsung Galaxy S9
Poză-spion a Samsung Galaxy S9 - Sputnik Moldova
Poză-spion a Samsung Galaxy S9

Astfel, va fi folosit același sistem dual-camera de pe Samsung Galaxy Note 8. Însă, diferența de apertură arăta că este vorba de un teleobiectiv pentru al doilea senzor (cum are Apple pe iPhone 8 Plus și iPhone X).

Senzorul de scanare al amprentei se va regăsi sub modulele camerelor foto, astfel problema obiectivelor murdare, ca în cazul lui Galaxy S8, va dispărea. 

Fluxul de știri
0