Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Țara din UE în care Putin a spart recordurile de audientă la TV

© Sputnik / Александр Кряжев / Accesați arhiva multimediaТрансляция "Прямой линии с Владимиром Путиным"
Трансляция Прямой линии с Владимиром Путиным - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele rus, Vladimir Putin, a devenit politicianul care s-a bucurat de cea mai mare audiență la posturile de televiziune top din Letonia

CHIȘINĂU, 17 ian — Sputnik. Președintele rus, Vladimir Putin, a devenit cel mai popular politician al anului 2017 la televiziunile din Letonia, anunță Sputnik Letonia, cu referire la datele companiei TNS Kantar.

În lista emisiunilor cu cea mai mare audiență, alături de evenimentele politice, seriale, show-uri muzicale, au ajuns și discursurile politicienilor. Mesajul de Revelion, transmis de două posturi de televiziune — PBK și RTR, a fost vizionat de peste 280 de mii de letoni.

Adresarea președintelui Letoniei, Raimonds Vējonis, transmisă de PBK, a fost vizionat de 196,2 mii de telespectatori. Mesajul de Revelion al  premierului Letoniei, Māris Kučinskis, a atras 178,8 mii de letoni.

Fluxul de știri
0