Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(FOTO) Kim Jong-un - Ce spun despre el colegii de școală

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaLiderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, la o paradă militară din Phenian
Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, la o paradă militară din Phenian - Sputnik Moldova
Abonare
Foștii discipoli ai unei școli din apropierea Bernei, Elveția, au doar cuvinte bune de spus despre cel care, după absolvire, avea să devină lider al Coreei de Nord

CHIȘINĂU, 17 ian — Sputnik. Potrivit colegilor liderului nord-coreean, citați de The Daily Beast, tânărul Kim era dotat cu simțul umorului și avea o colecție impresionantă de încălțăminte pentru baschet.

”A fost un bun amic, ne distram de minune împreună. Mulți dintre noi îl iubeau. Nu știu nimic despre viața lui de azi. Tot ce știu e cum a fost la școală”, spune Joao Micaelo.

Un capitol aparte este pasiunea lui Kim pentru baschet.

”Era nebun, nu-i plăcea să piardă. Victoria, iată ce conta”, a adăugat ​Marco Imhof, și el amic de școală.

Alți colegi își amintesc că elevul Kim se înțelegea de minune cu toată lumea, chiar cu copii veniți din țări ostile față de Coreea de Nord. 

În afară de Kim Jong-un, fratele său mai mare, Kim Jong-chul, și sora mai mică, Kim Yo-jong, de asemenea și-au făcut studiile la școli elvețiene între 1992 și 2000.

Fratele vitreg al actualului lider de la Phenian, Kim Jong-nam, otrăvit anul trecut în aeroportul din Kuala Lumpur, a făcut școala la Moscova.

Fluxul de știri
0