Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dolores O'Riordan, așa cum va rămâne în amintirea fanilor

Abonare
Dolores O'Riordan a decedat subit pe 15 ianuarie, la Londra, unde sosise pentru o sesiune de înregistrări. Cauza morții solistei trupei „The Cranberries” nu este cunoscută

Cântăreața Dolores O'Riordan intenționa să înregistreze o nouă versiune a hitului „Zombie". În anii `90 „The Cranberries" era una dintre cele mai populare trupe-rock irlandeze din lume. Ultimul concert l-a susținut pe 20 mai 2017, la Londra.

Tot în acea perioadă Dolores O'Riordan a început să aibă probleme cu spatele, din care cauză trupa a fost nevoită să-și revadă graficul turneelor. La sfârșitul anului 2017 interpreta le-a spus fanilor că se simte bine. Ultimul album al formației „The Cranberries" a fost lansat în decembrie 2017.

O'Riordan era cea mai populară interpretă de muzică rock din Irlanda. A participat la crearea coloanei sonore a filmului lui Mel Gibson „Patimile lui Hristos". Anterior, Dolores O'Riordan a recunoscut că medicii îi stabiliseră diagnosticul „tulburare bipolară": starea ei extrem de depresivă alterna cu perioade de hiperactivitate.

Cântăreața irlandeză a fost găsită moartă pe 15 ianuarie, în hotelul „Hilton" din Londra. Sosise în Capitala britanică pentru a lucra asupra unor piese noi.

A lăsat în urmă trei copii: fiul Taylor Baxter Burton (20 de ani), fiicele Molly Leigh Burton (16 ani) și Dakota Rain Burton (12 ani).

Fluxul de știri
0