Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cum a comentat Dodon incidentul cu jurnalista rusă Irada Zeinalova

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Accesați arhiva multimediaСамолеты в международном аэропорту "Омск-Центральный"
Самолеты в международном аэропорту Омск-Центральный - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului consideră că astfel de acțiuni nu au cum să contribuie la reluarea unui dialog eficient și cooperării dintre Moldova și Rusia

CHIȘINĂU, 17 ian — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a comentat informația cu privire la jurnalista postului NTV, Irada Zeinalova, care nu a fost lăsată să intre în țara noastră.

Cunoscuta prezentatoare TV a zburat, marți, în Moldova din Istanbul și le-a spus polițiștilor de frontieră că are planificat un interviu cu președintele țării, însă nu a putut confirma acest lucru printr-un document oficial.

"Am vorbit cu ea dimineață. Am convenit că va zbura în Moldova zilele acestea, la invitația mea oficială, și îi voi oferi interviul. Însuși faptul interzicerii accesului pe teritoriul țării se înscrie perfect pe agenda actualei majorități parlamentare", a declarat Dodon pentru reporterul Sputnik.

Însă, în opinia șefului statului, astfel de acțiuni nu au cum să contribuie la reluarea unui dialog eficient și cooperării dintre Moldova și Rusia.

Fluxul de știri
0